Αρχική Σελίδα Προϊόντααυτοκινητοβιομηχανία διαγνωστικό λογισμικό

Alldata 10.52 αυτοκίνητο διαγνωστικό λογισμικό, Mitchell Ondemand 5

Alldata 10.52 αυτοκίνητο διαγνωστικό λογισμικό, Mitchell Ondemand 5

  • Alldata 10.52 Automotive Diagnostic Software, Mitchell Ondemand 5
  • Alldata 10.52 Automotive Diagnostic Software, Mitchell Ondemand 5
  • Alldata 10.52 Automotive Diagnostic Software, Mitchell Ondemand 5
  • Alldata 10.52 Automotive Diagnostic Software, Mitchell Ondemand 5
 • Alldata 10.52 Automotive Diagnostic Software, Mitchell Ondemand 5

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: Alldata 10.52 & Mitchell Ondemand 5 & Elsawin 4.0
  Αριθμό μοντέλου: Alldata 10.52 & Mitchell Ondemand 5 & Elsawin 4.0

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 pc
  Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
  Χρόνος παράδοσης: Μέσα στην εργάσιμη ημέρα 1-2 με την πληρωμή παραλαβών
  Όροι πληρωμής: T/T, MoneyGram, Paypal
  Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs/month
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

  Alldata 10.52 αυτοκίνητο διαγνωστικό λογισμικό, Mitchell Ondemand 5 

   

   

  Προδιαγραφές

   

  Alldata 10.52 & Mitchell Ondemand 5 & Elsawin 4.0 τρία σε ένα
   
   
  Πιό πρόσφατη έκδοση Alldata: V10.52
   
  Γλώσσα: Αγγλικά 
   
  Πιό πρόσφατη έκδοση του Mitchell: Q1.2012 
   
  Γλώσσα: Αγγλικά 
   
  Έκδοση της VW Audi ElsaWin: V4.0
   
  Γλώσσες: 1.English, 2. Κινέζικα, 3. Ολλανδικά, 4. Ισπανικά, 5. Ιταλικά, 6. Γερμανικά, 7. Ρωσικά, 8. Τούρκος, 9. Γαλλικά,
  10.Swedish, 11.polish κ.λπ.
   
  Κοινό σύστημα υποστήριξης: Παράθυρα XP τριανταδυάμπιτα, Vista παραθύρων, Windows7 τριανταδυάμπιτο
   
  Περιγραφή Alldata V10.52:
   
   
  1. Οι πιό εκτενείς πληροφορίες για το 1982 για να παρουσιάσει τα οχήματα, ενημερωμένες τριμηνιαία
  2. διαγράμματα και διαγνωστικά διαγράμματα ροής
  3. Μέρη και πληροφορίες εργασίας
  4. Προγράμματα συντήρησης
  5. Κατασκευαστής TSBs και ανακλήσεις
  6. Ενσωματωμένος υπολογίζοντας το λογισμικό
  7. διαγράμματα καλωδίωσης με το συνδετήρα, το έδαφος, τη διανομή δύναμης και τις πληροφορίες συναρμογών
  8. A2Z™ συστατική αναζήτηση - η γρηγορότερη διαδρομή διαθέσιμη στο συστατικό informatio
   
  - Εάν μετράτε την παραγωγικότητα με τον αριθμό οχημάτων που επισκευάζονται σε μια ημέρα, η ποικιλία των οχημάτων εσείς είναι σε θέση να λειτουργήσει, ή ο χρόνος που ξοδεύεται στη διάγνωση και η επισκευή, εργαλεία διαχείρισης που χρησιμοποιεί τα σωστών των πληροφοριών και των καταστημάτων είναι ζωτικής σημασίας στην επιτυχία της επιχείρησής σας. ALLDATA μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε με κάθε τρόπο.
   
  - Τα αυτοκίνητα καταστήματα επισκευής που χρησιμοποιούν το σύστημα ALLDATA έχουν μια σαφή διαφοροποίηση από άλλες εγκαταστάσεις επισκευής. Τα alldata-εξοπλισμένα καταστήματα μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους τις ακριβέστερες εκτιμήσεις επισκευής και την απόδειξη των διαγνωστικών και διαδικασιών επισκευής.
   
  - ALLDATA περιλαμβάνει επίσης τα εργοστάσιο-σωστά προγράμματα συντήρησης που αναλύουν τις πρόσθετα αναγκαίες υπηρεσίες. Επιπλέον, τα καταστήματα ALLDATAhelps χτίζουν τη εμπιστοσύνη καταναλωτή και την πίστη.
   
   
  Περιγραφή του Mitchell OnDemand5:
   
   
  ΑΥΤΟΜΑΤΗ βάση δεδομένων επισκευής του Mitchell, η ακρίβεια σύμφωνου με το αρχικό εγχειρίδιο συντήρησης (λίγο περισσότερο ακριβές από το αρχικό εγχειρίδιο, επειδή στη διαδικασία έκδοσης που διορθώνεται το αρχικό εγχειρίδιο συντήρησης στα πολλά λάθη), και για να διατηρήσει το μοναδικό ύφος και το σύστημα ερώτησης βάσεων δεδομένων του Mitchell.
   
   
  Η βάση δεδομένων του Mitchell έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
   
  1. Πλούσιοι στο περιεχόμενο και την ακρίβεια
   
  Η βάση δεδομένων περιέχει από το 1983 μέχρι σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Ασία και σε όλο τον κόσμο 51 αυτοκινητικοί κατασκευαστές σχεδόν 5.000 πρότυπο των στοιχείων συντήρησης. Επιλέγετε ακριβώς την εποχή παραγωγής του οχήματος, κατασκευαστές, συντήρηση των οχημάτων για να εισαγάγετε τον κατάλληλο κατάλογο, ο κατάλογος σε ένα διαφορετικό πρότυπο συντήρησης σύμφωνα με τη μηχανή, τύπος μετάδοσης, τα κ.λπ. έχουν μια πιό λεπτομερή ταξινόμηση του διαφορετικού, έτσι βρίσκετε τις πληροφορίες γρηγορότερα, πιό εξακριβωμένες.
  Εάν δεν μπορείτε να καθορίσετε την ηλικία του αυτοκινήτου, διαμορφώστε, η βάση δεδομένων παρέχει επίσης μια αποκωδικοποίηση 17 υαρδών (VIN - αριθμός αναγνώρισης οχημάτων) των πληροφοριών. Βρήκατε ακριβώς το αυτοκίνητο 17 υάρδες, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταλάβετε ακριβώς τις λεπτομερείς παραμέτρους του αυτοκινήτου.
  Ο πρότυπος ακριβής προσδιορισμός θέσης βάσεων δεδομένων του Mitchell στο «πρότυπο έτος», που εξασφαλίζουν πολύ την ακρίβεια των πληροφοριών, οι οποίες είναι ένα κοινό βιβλίο στα στοιχεία αγοράς δεν μπορούν να συγκριθούν, το οποίο είναι το στοιχείο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ηλεκτρονικό συντήρησης και το πλήρες μονοπώλιο των σημαντικότερων λόγων.
   
  2. Ένα πλήρες και ενοποιημένο κύκλωμα
   
  Στη βάση δεδομένων κάθε πρότυπο έχει ένα 40-80 σύστημα, κύκλωμα, και το σωστό διάγραμμα κυκλωμάτων μιας καρφίτσας για κάθε υπολογιστή, κάθε γραμμής του καθορισμού και του χρώματος έχει περιγραφεί. Επειδή όλοι οι κατασκευαστές οχημάτων για να παρέχουν τις πληροφορίες για τα διαφορετικά σχήματα, που λαμβάνουν υπόψη την ευκολία του πελάτη, Mitchell δεν συμπάθησαν τις άλλες επιχειρήσεις που ανιχνεύουν απλά κάτω από τη γραφική παράσταση, αλλά για να επαναχρησιμοποιήσουν το σχέδιο CAD, έτσι ώστε όλο το σαφές και ακριβές ύφος κυκλωμάτων, που ενοποιείται, εύκολο στην επιθεώρηση. Κύκλωμα του Mitchell μέχρι 10 μερικά από το αρχικό σύστημα, ανάλυση κυκλωμάτων, που αποσύρεται σε ένα 2-3 κύκλωμα, ανάγνωση καταλληλότερη. Με άλλα λόγια, εφ' όσον μπορείτε να διαβάσετε ένα πρότυπο του κυκλώματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βάση δεδομένων όλων των προτύπων του κυκλώματος για την ανάλυση, διάγνωση.
   
  3. Λεπτομερής και ακριβής χάρτης θέσης των ηλεκτρικών συστατικών
   
  Τα σημερινά οχήματα είναι όλο και περισσότερο σύνθετα, όλο και περισσότερα ηλεκτρονικά συστατικά, και οι μεγαλύτερες δομικές διαφορές στα διαφορετικά αυτοκίνητα. Το προσωπικό συντήρησης είναι συχνά ανίκανο να καθορίσει τη θέση ενός ηλεκτρονικού συστατικού ανίσχυρου. Η βάση δεδομένων παρέχει τη θέση των ηλεκτρικών συστατικών για όλα τα πρότυπα, εκτός από τις περιγραφές κειμένων, αλλά και συνοδευόμενος από τα διαγράμματα, σαφής, εύχρηστα.
   
  4. Διάγραμμα και παράμετροι αποσύνθεσης μερών
   
  Για κάθε τύπο αυτοκινήτου, η βάση δεδομένων του Mitchell, όχι μόνο η κατεδάφιση ποικίλων βημάτων εγκαταστάσεων συνελεύσεων λεπτομερώς, αλλά και μια σαφής και ακριβής μέρη άποψη των παραμέτρων της αναφοράς, καθιστά το όχημά σας καταλληλότερο και γρηγορότερο.
   
  5. Το τεχνικό δελτίο υπηρεσιών είναι η ουσία της βάσης δεδομένων του Mitchell
   
  Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν παραγάγει τα πρότυπα για κάθε έτος ένας μεγάλος αριθμός τεχνικού δελτίου υπηρεσιών που εκδίδεται, που καλύπτει ποικίλες πιό πρόσφατες τεχνολογίες στις πληροφορίες οχημάτων, όπως οι συμβουλές συντήρησης, οι πληροφορίες ανάκλησης ασφάλειας, κ.λπ., για να επισκευάσουν το εργαστήριο χρήσιμο. Στη βάση δεδομένων του Mitchell, μπορείτε καθένας να βρείτε στη συνέλευση, αντίστοιχα, με το συνέλευση-σχετικό τεχνικό δελτίο υπηρεσιών, αλλά και μπορείτε ταυτόχρονα να ψάξετε όλο το τεχνικό δελτίο υπηρεσιών, τη σαφήνεια, εύχρηστη.
   
  Περιγραφή ElsaWin:
   
   
  Πιό πρόσφατη πλήρης έκδοση, αναπροσαρμογή στοιχείων την 2α Ιανουαρίου 2012
  2012.1 στοιχεία 19.3G της VW
   
  2012.2 στοιχεία 11.8G Audi 
   
  2012.1 στοιχεία 3.24G Skoda
   
  ELSAWIN είναι ένα σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικών πληροφοριών που θα σας παράσχει τέλειες και πλήρεις εκτενείς πληροφορίες για όλες το εργαστήριο, την υπηρεσία και την επισκευή σε όλες τις περιοχές του οχήματος. Εδρεύει τις εγκαταστάσεις αναζήτησης εγγράφων στον αριθμό VIN, τον κώδικα μηχανών και τον κώδικα μετάδοσης συμπεριλαμβανομένων των βασικών παγκόσμιων αναζητήσεων. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες που καλύπτουν τις λεπτομερείς οδηγίες εργασίας, μηχανικός και τα ηλεκτρικά ελαττώματα, τεχνικά modificatons, συστρέφουν τα διαγράμματα, τους οδηγούς υπηρεσιών, το τεχνικό δελτίο και άλλες πληροφορίες που χρειάζεστε. ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΚΑΡΑΖ και για τον προσωπικό ιδιοκτήτη οποιωνδήποτε οχημάτων.
   
  Το Elsawin 4.0 περιέχει όλες τις πληροφορίες για τα διαγνωστικά και την επισκευή των αυτοκινήτων του Volkswagen, Audi και Skoda μέχρι το 2012! Καλύπτει τη λεπτομερή και πλήρη περιγραφή της τεχνολογίας της επισκευής, συντήρηση, διαγνωστικά, ηλεκτρικά κυκλώματα, εργασίες σωμάτων.
   
  Πρότυπα που καλύπτονται
   
  AUDI ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΕΙ ΤΟ 1994-2012
  AUDI 80/100/200, Α1, A2, A3, A3 καμπριολέ, A3 Tourer, S3 Quattro, A4, A4 Avant, A4 Allroad, S4, A5, A5 Sportback, A5 καμπριολέ, S5, S5 αθλητισμός, A6, A6 Allroad, A7 Avant, A8, S8 Quattro, R8, R8 Quattro, R8 Spyder, R8 GT, Q3, Q5, Q7, TT, TT ανοικτό αυτοκίνητο
   
  ΠΡΟΤΥΠΑ 1994-2012 ΤΟΥ VOLKSWAGEN
  ΠΟΛΟ ΤΟΥ VOLKSWAGEN, ΓΚΟΛΦ, ΓΚΟΛΦ ΣΥΝ, ΓΚΟΛΦ GTI, PASSAT, ΝΈΟ SCIROCCO, ΝΈΟΣ ΚΆΝΘΑΡΟΣ, TIGUAN, BORA, JETTA, TOURAN, PHAETON, TOUAREG, SHARAN, LUPO, EOS, SCIROCCO, CORRADO, SANTANA, ΦΟΡΕΊΟ, ΑΛΕΠΟΎ, ΕΠΆΝΩ, KARMANN, VENTO, VIVO, ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ AMAROK, CADDY, ΜΕΤΑΦΟΡΈΑΣ, CRAFTER, 4MOTION, CAMPMOB, ΚΒΆΝΤΟ, MICROBUS, Ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΌΣ, L80
   
  SKODA ΔΙΑΜΟΡΦΏΝΕΙ ΤΟ 1994-2012
  SKODA FABIA, FABIA VRS, ROOMSTER, YETI, OCTAVIA, OCTAVIA VRS, ΘΑΥΜΆΣΙΟ, ΘΑΥΜΆΣΙΟ ΙΙ, OCTAVIA Combi Ι, OCTAVIA Combi ΙΙ, φορείο της FABIA, φορείο ΙΙ, FABIA Combi, FABIA Combi ΙΙ, RAPID, CITIGO της FABIA
   
  Εάν έχετε οποιεσδήποτε τεχνικές ερωτήσεις ή θέλετε να σιγουρευτείτε εάν το όχημά σας καλυφθεί, μου στείλετε τις λεπτομέρειες οχημάτων σας και θα το ελέγξω για σας. 
  ΣΤΕΊΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΤΟΣ, ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ (ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΝΕΙ - AUDI, ΈΤΟΣ - ΤΟ 2008, ΠΡΌΤΥΠΟ ΠΏΛΗΣΗΣ - AUDI A4, ΚΏΔΙΚΑΣ ΜΗΧΑΝΏΝ - ASB, ΚΏΔΙΚΑΣ ΚΙΒΩΤΊΩΝ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ - HKL)
   
  Κατάλογος συσκευασίας:
   
  * Λογισμικό 415GB Alldata V10.52 
  * Λογισμικό του Mitchell OnDemand5 Q1.2012 90GB 
  * Λογισμικό ElsaWin V4.0 35G
  * Σκληρός δίσκος 750 ΜΒ
   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Hippo Technology Co.,LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: cathy

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  auto διαγνωστικών εργαλείων

  Πολυ διαγνωστικό εργαλείο γλωσσικών μηχανών με SSD συν το λογισμικό lap-top της Panasonic CF19 I5 4GB

  V2019.9 ΜΒ SD C4 ΣΥΝ τα αυτόματα διαγνωστικά εργαλεία αστεριών με ελεύθερο DTS Μονακό/Vediamo

  Ανθεκτικά αυτόματα διαγνωστικά εργαλεία BMW ICOM η ΕΠΌΜΕΝΗ BMW ICOM A2 A+B+C συν το lap-top Lenovo X220 I5 4GB

  Αυτόματο διαγνωστικό Dongle εργαλείων USB προγραμματισμού ανιχνευτών Doip για τη Mercedes μέχρι το 2019

  αυτοκίνητο κλειδί προγραμματιστής

  200W αυτόματος βασικός ΚΟΝΔΟΡΑΣ Xhorse τεμνουσών μηχανών xc-ΜΙΝΙ συν τον ΚΟΝΔΟΡΑ xc-ΜΙΝΙ ΙΙ με 3 έτη εξουσιοδότησης

  Αυτοκίνητη βασική υποστήριξη τεμνουσών μηχανών CG Godzilla κινητή/PC με την ενσωματωμένη μπαταρία

  CNC αυτοκινήτων βασικός σφιγκτήρας 2019 SEC-E9 σαγονιών FO21 της Ford Tibbe ταμπλετών προγραμματιστών αρρενωπός

  Βασικός προγραμματιστής αυτοκινήτων AK500Pro AK500 ο ΥΠΈΡ έξοχος χωρίς αφαιρεί το ECU του ESL ESM για Benz της Mercedes

  Εκκίνηση X431 Scanner

  » Αρρενωπό πλήρες σύστημα οθόνης αφής αφή CRP ανιχνευτής αυτοκίνητο Creader έναρξη διαγνωστικά υπέρ 5,0

  Αρρενωπή ελεύθερη αναπροσαρμογή ανιχνευτών έναρξης X431 εργαλείων υπηρεσιών μαξιλαριών διαγνωστική on-line για 2 έτη

  Αυτόματη ΈΝΑΡΞΗ X431 CRP429C διαγνωστικών εργαλείων ανιχνευτών κώδικα CRP 429C OBD2 για Engine/ABS/SRS/AT

  Βαρέων καθηκόντων αρχική έναρξη X431 V+ HD3 διαγνωστικών εργαλείων φορτηγών Bluetooth Wifi

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας auto διαγνωστικών εργαλείων προμηθευτής. © 2012 - 2020 auto-diagnosticstools.com. All Rights Reserved.